jag saknar dig, jag h....!

jorå dagen har vart helt okej. Matte provet gick väl sådär! Slutade halv två. Idag gick jag faktiskt hem från skolan!! :)) Nyss käkat och så sen kanske jag ska iväg och gymma med syster! :) Imorgon drar jag till arboag för att träna men vi får se om jag tränar eller om jag bara kollar på! :)
lite bilder från dagen kommer!!
the same thing happens every time ..



på åsen och plockar blåbär på kemilektionen ;$

Jessica, Jag & Alva!

Why so serious..?


;$

kom hem för ungefär en halv timme sen och nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv. Imorgon kanske jag åker till arboga! Miiiiiiisigt!  har faktiskt inget att skriva så jag skriver imorgon!

Äre jag som är käär eller?!

Lööve!

hola! just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, snart ska jag nog ta och städa mitt rum sen ska ja hitta på något! kom nyss på att vi har biologiprov i morgon och jag har glömt min biologibok i skolan.. Vi har biologi som första lektion imorgon.... hehe. nu ska jag ta tag i mitt rum så jag bloggar senare!
och sen vill jag bara säga tack till er som gjort min helg! Det har varit bääst! nästa helg blir ännu bättre!!
ha det skit bra! för det ska jag iallafall!




jag älskar dig världens bästa!!♥

hehe

HEHE, jag och moa kom hem till mig för ungefär en 45 minuter sen, nu sover moa och jag med snart! Det har vart en skit mysig kväll! Först träffa jag och Moa Chrille, vi drog till ishallen och inte gjordd något sen ringde moa dit Martin Affe & Wille PALMER! Sen typ gjorde vi ingenting.. hehe Vi gick runt sen tog vi oss en liten promenad till OK Chrille & moa gick i 180 k/h medans jag affe, martin och wille giiick as långsamt.. Sen satt vi utanför OK ett tag sen eftere ungefär 20 min drog vi därifrån då gick vi typ bara runt höll hand gjorde vågen och hade det allmäänt mysigt! Imorgon ska jag träffa en person! :) Sen vidare till arboga och träna! :) Men nu är jag as trött så jag skriver imorgon!!!
pussss
bara för jag tycker de är jääävligt ballt :O
martin chillar!
feeewwwwtt fiiiiwwwn bild!!

SMK?

Klockan är halv 10 och jag och moa är vakna?!?! :O vill ni veta varför? :D okej vare sig ni vill eller inte så får ni veta det nu! vi ska till köpiing med linn och kolla hockey DM o träffa john tror jag! :D fan va naaajs, men assså jag vene vad jag ska skriva , så nu ska jag ta och fixa mig så hörs vi senare!!

mysig kväll!!

typ nyss kommit hem från att ha varit med Wille Sylle & chrille, o ja moa är med mig! :D hehe Imorgon drar vi in till köping och kollar hockey DM jag linn och moa sen sover jag nog i arboga på söndag och måndag träffar jag en person!
fyfan va jag läängtar, den här helgen har nog vart den bästa på länge!
lite bilder från dagen!!

;$

just nu sitter jag vid köksbordet och gör nagelförläängning på mig! När jag är klar med det ska jag och pappa åka in till eskilstuna och kika efter en jacka till mig! Sen kommer moa hit och då ska vi väl hitta på något & ikvällska vi nog av med chrille och wille!
gårdagen var skitrolig, först var vi i örebro och hade skit skoj sen när vi kom till arboga var vi med andré eddwin, och sen någon ber jag inte vet vem det är.. haha sen när jag, andre & moa var på väg hem så hade en gubbe ramlat o typ slagit huvudet i en bil, det var as läskigt... sen när vi kom hem satt vi bara o snacka sen somna jag.. hehe somna runt ett. bilder från igår kommer senare när jag orkar haha :PPPP men nu ska jag fortsätta fixa mina naglar!

mys ♥

nu blir det mys i sängen med världens goaste hund och värmeljus!
kan det bli mysigare??

Do not try to be perfect for anyone!

nu har jag nyss blivit klart med allt jag skulle göra. Jag har duschat, städat rummet och fixat mig!
och ska alldeles strax äta! Sedan blir det kolla det film&smsa resten utav kvällen! Myysigt!!

lol

laga fett äcklig mat idag på hemkunskapen.. mår fortfarande illa.. men dagen idag har gått väldigt fort, och det är ju skit bra! Imorgon blir det skola sen ska ja, linn&moa till örebro och shoppa tyyyp :P fan va jag längtar! :)
sen sover jag hos moa i arboga fixar hennes naglar å sen ska vi väl bara ha allmänt mysigt!
nu blir de duschen och sen fixa sig lite grann, sen käka.
puss&hej
fett oseriös bild tagen nyss.
bild från hemkunskapen.

LOVE

kom nyss hem efter att ha vart med en person! Nu blir de kääk & sedan sätte sig framför tv och kolla på något roligt! Imorgon blir de skola, sen hem och plugga sen se om någon kanske vill hitta på något ;) heehe. Längtar till fredag då får jag träffa bästavän sedan vidare till örebro kolla runt i affärerna, käka & sedan kanske träffa jacob! :) det kommer bli bäst!
loveyou! ♥

GODMORGON!

just vaknat och ska aldelles strax dra mig upp ur sängen och fixa iårdning mig! hehe. sen vidare till skolan efter skolan har jag inget planerat tror jag. Joo justfan jag måste gå på den där komfemationsskiten, men bara idag för jag tycker det inte är kul längre :P Men sen har jag inget planerat så om någonj har lust att träffas hör av er! :P

Människor förändr....

Människor förändras inte, man lär bara känna dom bättre!
Man undrar ju vart vi är på väg? vad är det som händer? Det finns inget ''vi'' längre. Kanske bäst såhär!

<3

just nu sitter jag och tittar på idol och smsar med en ur gullig kille ;) Snart ska jag göra mig iordning och sedan dra mig emot sängen och kolla på onetreehill! idag har jag vart i skolan sen var jag i arboga och var med moa och linn! vi käka på kebab huset sen tog jag 19:34 tågte hem till lilla kungsör! på fredag blir de förhoppningsvis att åka till Örebro med moa och KANSKE Linn & tova :D
men nu ska jag fortsätta kolla på idol!
Puss&hey!
randombild från turkiet!

whatever i choose, i choose always wrong..

gårdagen var grym! vi gick på bio klockan 3 sen cykla vi ner till vasahallen och kolla på Innebandy cup hehe, asså vi gjorde inget speciellt, men vi hade grymt roligt iallafall, Sen vid 7 drog Moa till sin farmor för hon skulle käka då drog jag och linn till KEBAB HUSET! efter det cykla vi runt för vi inte hade något annat att göra och det var så sjukt kallt.. haha Sen drog vi till ica och köpte glass en stund senare var vi med några jag inte riktigt vet vilka det var vi cykla bara runt.. eller nej inte bara men typ :P Sen vid nio halv tio kom moa igen. ah o vi cykla... haha sen gjorde vi typ inge mer :P Idag har jag väldigt mycket att göra..
jätte fin bild på Linn, Moa & mig från igår ♥

huhu

just nu sitter jag och väntar på att moa ska fixa klart sig sen vidare till konsum och möta Linn sen blir de biooo! :DD
igår gjorde vi inget speciellt mötte moa & linn utanför konsum direkt efter skolan igår sen vidare hem till mig och lämna grejerna sen drog vi upp mot konsum igen vi typ gick runt hehe sen var vi med kevin ett tag sen drog ha ´n och då gick vi till konsum och handla lite sen hem till mig!
en bild på linn, mig och moa tagen igår :))

yeeeah

idag var jag i skolan.. dagen var jätte seg.. :( På hemkunskapen laga vi jäätte äcklig mat.. :/ Efterskolan satte jag, Alva & fanny oss ute på sallys trapp och vänta på att hon skulle komma hem när hon kom drog vi hehe :P sen när jag kom hem gick jag upp i mitt rum la mig under täcket och kolla på onetreehill! Sen följde jag med Mamma, Annika och 4 hundra ut i skogen de var HEMSKT! har lovat mig själv att aldrig mer gå i en skog ussch.. :( men imorgon kommer moa hit!!! saknar henne sjukt mycket!!! :(
men nu ska jag ta något att äta
puss&heeeeeeey! :D
RANDOM bild!

idag har jag....

idag har jag bara sooovit och pluggat.. snart ska jag käka,duscha och sedan sääängen och kolla onetreehill!!
just nu har jag fetaste huvudväärken men annars är de bra så får gå till skolan imorgon!
helt ofixad!!! vetinte riktigt vad jag gör men bilden är tagen idag iallafall :O

söta


ja så äre

gick hem från skolan idag efter spanskan! snart blir de mat och sedan sängen och kolla film.
ny header nu men inte speciellt nöjd så den är bara tillfällig tills jag gjort en annan!
om ni inte ser den tryck F5
gammal bild på mig och syster! <3

halloojj

just nu sitter jag hemma hos moas pappa och väntar på mamma! :)
kom hit runt 5 och sen har vi inte gjort mycket alls, vi har vart med emil och sen har vi setat på bibloteket och läst lilla snoppboken! hehehe, när jag kommer hem blir det att gö läääxor.. de gillas eeej!
en jätte söt bild på mig och mooooa! <3

PUSS!

huhu, dålig på att blogga.. :( men ska försöka bli bättre. I Fredags åkte jag in till Arboga för att vara med moa! när jag kom till henne drog vi till Kebab huset och dela på en kyckligtallrik! Sen vidare till Lidl där mötte vi Emil och Bruno, vi gick bara runt typ sen skulle de hem och käka och då gick jag och moa till hennes pappa för de typ regna. Sen lite senare drog vi till Konsum för att möta Emil och Bruno sen köpte vi godis och gick hem till moa där satt vi och kolla på konstiga klipp på Youtube, satt vi facebook och hade allmänt skojj!, sen drog jag hem runt 11. Igår åkte jag på något jäävla kofemationsläger.. de söög typ, jag Kristoffer B och Sylle skulle padla kanot vi var halvägs ut och jag ville tillbaka för jag trodde vi skulle ramla i men dom skulle runt den där gävla ön... Och sen när vi kommit runt den och var halvägs hem var jag livrädd och sa hela tiden att vi skulle välta och jo de gjorde vi oxå HAHAHHA, sen skyllde de på mig att de va mitt fel :OOOOO sen skulle jag försöka simma men jag kom ingensans :O sen kom de några och hämta upp oss sen frös jag hela kvällen. Hanna drog hem så jag fick sova inne hos Alva, Matilda Och Jennifer!! Somnade runt ett och blev väckt 7 men gick upp typ halv 8... och nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst! Får väl se vad jag hittar på härnääst!!! :P
gladchey! :))))

just nu

just nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar!
snart blir de sängen och kolla onetreehill :)
asssså orkar inte skriva ngt mer ikväll skit trött. så vi ghörs imorgon!
just nu.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA..
<3

tufft

fattar inte hur vi vågade! :O

snart kommer jag hem!!!

nyss kommit hem från sttaaaan. nu blir de väl sitta med emma tills hon ska ut o feeesta sen går jag upp o sätter mej på balkongen.

:c

sitter här och lyssnar på när katter skriker o de smäller på andra sidan gatan...man undrar ju vad som händer... fyfan va hemskt de är att se riktigt smala katter och hundra som inte har något hem...  o det är hemskt att se att människorna här behandlar katterna.. :/ man vill bara ta med dom hem juu :(((

heeeey

sjukt trött just nu... sitter ute i värmen och har skit tråk, har ååångest över att jag åkte hem från stranden tidigt idag..  ikväll blir de grillfest på hotellet och sen vet jag inte om de händer nåå mer men ska försöka få ut mamma och dom o göö  ågot för de känns värdelöst att sitta innehel kvällen.. de suuger härpå hotellet! :OO ingenting aty görra och sen saknar jag moa så sjukt mycket!! men nu ska jag inte skriva mer utan sätta mig i solen och njuta utav värmen för snart kommer jag hem till KALLA sverige igen.. :// känns ju skit bra att ha börjat flagna i feeejset.. :///

bjuder på denna bild. tagen imorse.. nyvaken chey..


godmorgon!

godmorgon har nyss käkat frulle och om 55 minuter tar i bussen ner och lägger oss på stranden! naaajs. inte alls lika röd idag som igår har bara klart lite grann på axlarna :// men får se till att smörja mig ordentligt så ska de nog gå bra! :) idag ska vi bara ta det lugnt tror jag! ''grill fest'' på hotellet tror jag och sen kanske vi tar en runda på stan oxå man vet ju aldrig (A) men íallafall nu ska jag gå ut och sätta mig hos de andra vi hörs lite senare!
PUSS
FAN VA BLEKT MITT HÅR HAR BLIVIT :oo


just nu :

just nu sitter jag emma och mamma ute efter en låååång dag på stranden.. inte kunnat solat idag eftersomm jag är så bränd, blir lite bättre idag men har fortfarande ont... :/ ikväll vid 11 ka vi gå ut och shoppa lite och sen sätta oss någonstans. Emma tycker att vi ska festa men man vet ju aldrig hur det kommer att bli! :)
orkar inte blogga mera nu, men kanske uppdaterar lite senare ikväll innan vi gårut!
här får ni en riktigt hemsk bild på mig tagen nyss, helt ofixad har nyss badat :)



RSS 2.0