last night


körskolan

detta suger verkligen.. Orkar inte!


på g hemåt

på väg hem efter en låång men skit rolig dag i valskog med bästa tjejerna. fixat en Mode blogg med dom och fotat en massa skit roligt har vi haft det! sprid gärna våran blogg vidare skulle vara så otroligt kul om ni tycker om den! :) http://www.afcfashion.blogg.se sprid sprid sprid!!

 


färgning på g...


vi har de bra vi...


dagens inköp

.


tunapark med mamma!


myser med bästa tjejerna


säljer mina Jofama shorts

Hör av er på kik för mer info svarar inte på kommentarer.
Kik@jfak


döda mig, orkar inte städa


på g mot kungaaan

Kvällen igår spenderades med Moa, kom hem runt 12 somna typ direkt.. Sovit hela dagen finns Inge o säga tror jag sover hos Cornelia inatt


mot Arboga

vaknade runt 12 och har nyss käkat och duschat, snart åker jag till Arboga för att träffa syster ska även sova kvar så om någon vill ses hör av er.


lördag

runt kvart över 6 drar jag mig upp till Konsum för att möta upp Cornelia vedde och jonte tror jag, sedan vidare hem till Bella..


Skillinge

kvällen spenderades i skillinge med skönt sällskap, drog därifrån 11. cykla hem till Erik och kolla skräckfilm med han och Wille och kom nyss hem. Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgon dagen !


inga idéer = ingen uppdatering

glömt bort bloggen helt och hållet.. finns på instagram @ffannykarlsson men ska försöka uppdatera bloggen lite varje dag. Ingen aning om vad jag ska skriva om osv så ni får komma med idéer annars slutar jag helt..
~ ni för oxå en härlig bild på mig och bästavän ❤


SOMMARLOV!


tycker om dig vännen ❤


tisdag

skoldagen var skit seg. Först typ upp på åsen för jävla skit uppgifter sen vidare till centralvallen för att kolla brännboll niorna mot lärarna. ingen aning vilka som vann. Efter skolan käka glass med mina fina vänner sen vidare till Arboga för att träffa syster.


helgen


RSS 2.0