älska värme!!!!

nu har jag änligen tid att blogga!!  Inte hunnit sitta något vid datorn för vi har gjort så mycket men idag blev de en ''vilodag''!! haha. sitter ute med Emmis mysigt!! mamma & Inger sitter ute på balkongen och anton är med sina nya kompisar han hittat! idag har vi bara legat på stranden, från 10 till halv 4 hehe varit jätte varmt hela dagen!
SKÖNT! Men hör av mig så fort jag har sid att sitta vid datorn igen!


Godnatt

nu ska jag gå och lägga mig och kolla på one tree hill och försöka sova, sen blir de att gå upp runt halv tre, tre.
ska bli så skönt att komma iväg ett tag men kommer sakna Moa & en massa andra människor så sjukt mycket! Men har med mobilen och har internet så hör av er!
Nu ska jag lägga mig bloggar en snabbis inatt innan vi åker!
PUSS
bjuder på en 'gammal' bild på mig och moa!
Glöm inte att jag älskar dig moa! ♥

snart åker jag..

Moa åkte nyss hem och jag ligger i sängen och kollar på onetreehill! :)
Igår var jag och moa med Erik Wille Vedde Chrille & Ralle vi satt för de mesta nere vid haga och bara snacka :) Drog hem vid halv ett. När vi kom hem kolla vi på onetreehill och sen somna vi.. snart ska jag försöka ta mig upp ur sängen och börja med min matte så jag slipper gö de i turkiet. måste upp klockan tre inatt, känns onödigt att va uppe tills dess när de ändå inte finns någon att smsa med då.. :O Men sen drar vi till turkiet vi kommer ha med oss datorn och de finns inetnet där vi ska bo så jag kommer kunna blogga och lägga upp en massa bilder varje dag! :)
jag bloggar innan jag drar inatt!

okey

Helt okej kväll igår faktiskt! Jag och moa åkte till köping vid halv 5 sen mötte vi Kasper & Ralle. Gick hem till ralle satt där o hade tråkigt och sen kom john, eller nej han mötte oss när vi va på väg hem till ralle haha. vi gjorde ingenting hos Ralle på HELA kvällen, jag och kappe satt ute på balkongen och räkna bilar o snacka, john moa och ralle spela fifa tror jag, och sen kolla film, Pappa hämta oss i köping runt halv tolv när vi kom hem gick vi ut och träffa Wille, Chrille & Erik vi gjorde typ ingenting, men wille skulle dra vid halv ett så då gjorde vi oxå de!
har ingen bild så de får bli ett inlägg utan bild idag... :)

hola

nu drar vi hos till skolan efter att ha cyklat hem till fanny och ätit! :)))

något jag saknar sjukt mycket..




täckte över två ansikten för vene om de villeva med!

heeeeeeeeeeey

änltligen hemma efter en lååång dag i skolan! Dagen har gått sjukt långtsamt. Efter skolan drog jag, Fanny & Alva till sally för dom skulle hämta sina cyklar och vi skulle möta upp Jossan sen drog vi till komsum en snabbis och sen åkte vi ner så jag och jossan kunde ta hål i öronen, men så klart var någon vuxen tvungen att skriva på så då ringde jossan hennes mamma eftersom min mamma jobbar.. Vi vänta ungefär 15 minuter haha vi satt utanför och bara snackade de var ganska okej faktiskt, sen gick jag hem och nu ska jag försöka göra klart biologin!
avvis på min bror som har fått färdens gooaste hund!

..


♥♥♥

skolan idag var seeg! Imorgon efter skolan drar jag och emma och solar sen ska jag träffa moa! saknar henne sååååå mycket! ♥ Nu blir de att göra klart biologin och fysiken!
en massa bilder jag glömt lägga upp  :)
8Y ♥
KÄÄÄÄR ♥♥♥♥♥♥ du ska bli min ;$$
ser ut som vi har pusskalas i skolan ;)

soffan!

just nu sitter jag i soffan efter en låång dag i köping med Alva och Fanny! Vi åkte dit för dom skulle ta hål i öronen sen vart vi kvar ett tag, vi gick till donken och käka lite sen gick vi in till stan bara gick runt och hade allmääänt kul! Sen gick vi in på ngt zoo och kolla på djur och jag vart käär i en ödla jag såg vetinte vad den heter men den va sjukt söt! Hehe kom ju på att mamma lovat att jag ska få en ödla efter turiket (A) hhehehehe fan va najs! :D
Har sjukt ont i knäna man kan ju undra vad de beror på... men nu ska jag fortsätta ha tråkigt
puss

Nu:

Sängen och kolla på one tre hill!
LOOOOOOVE ♥

<3

Ville bara tala om att jag har väääärldens bästavän! jag älskar dig mer än allt annat moa! ♥

vilken helg!

Fredags kvällen tillbringades i Köping åkte dit med Moa, Linn & Tova. Vi käkade, sen sprang vi i regnet till krillan och där stod några haha. Sen Gick vi in och var med Emil,Bruno o nån mer vene :O Sen kom John Kappe & Ralle Sen stod jag & moa och snacka med dom de inte mycket eller jo jag, Tova & linn badade (a' ångra det som faaan efter.. haha, men sen kom pappa vid 12 och jag och moa åkte hem till mig kolla Onetrehill och sen somna vi.. Såklart drömde jag en mardröm.. Sen vid 4 igår åkte vi till  Köping och var med Ralle & john Vi kolla på nån match Sen Drog dom hem och käka eller vadfan dom gjorde då Träffa jag och moa Andreas och filip. Haha shit.. Men vi sa bara hej sen vart det inget mer utav det, efter det kom Kappe och vi drog hem till Ralle och gjorde ingenting, John moa och ralle spela klädpoker och jag och Kappe satt inne i ralles rum och bara snacka :D Sen kolla vi på en skräckfilm.. inte bra.. hehe sen kom pappa vid kvart över 10 och när jag kom hem somna jag :o jag som skulle sova hos jossan med fanny och dom... :/ om ett tag drar jag till köping och möter moa och där träffar vi Ralle och John, vi ska kolla på kappes match
stolt ägare utav denna (A'

säängen!

nu drar jag mig emot sängen för jag ska orka upp imorgon så alla som har lust att vara sociala kan ju smsa mig!
imorgon efter skolan åker jag till arboga och träffar Linn, Moa & Tova. Sen drar vi till KÖPING! :)
Mamma hämtar oss klockan tolv och sen sover de nog hos mig :)
nu blir de popcorn och OneTreeHill !
PUSS!
Bilder från dagen kommer imorgon!

chill daag!

kom precis hem från sally. Och nu blir de Arboga!
Usch inatt sov jag verkligen inte bra... :/
vaknade och ville bara spy så satt uppe i en timme och inte kunde sova för jag mådde så dåligt
samma var de på morgonen , tänkte skita i skolan men åkte ändå.
dagen idag med klassen har var helt okej, vi har inte gjort någonting alls haha.. :)
hann inte blogga imorse eftersom jag var så trött men ska förstöka blogga på mårnarna

onsdag

skolan var helt okej, haha vi gjorde ju ingenting så haha :) fast jag gillar verkligen inte schemat vi fått.. usch fyfan.. Dagen idag har tillbringats med de bästa! imorgon fyller sötnosen Sally år :)
Bilder från dagen lovar jag att ni får imorgon!
Och imorgon efter skolan åker jag till moa och är med henne :)
Vi får väl se vad vi hittar på för något roligt!
nu blir de nudlar och film

PUSS
Och föresten kommentera inte anonymt är ni gulliga, blir bara så irriterad på männsikor som skriver negativa saker och sen är anonyma.

Skoola snart då...

gick upp för en timme sen ungefär.
nyss fixat klart mig, nu blir de att gå ner och käka, borta tänderna och sen drar jag!


Godnatt

dra mig emot sängen nu!
blir att gå upp åtta imorgon för att hinna fixa mig käka blogga och ah haha :)
Sen ska jag möta wille halv 10 så vi kan ta sällskap till skolan!
PUSS SÖTNOSAR!


är det lugnt om jag kallar dig baby?

13 dagar kvar sen åker vi! fyfan va skönt.

Nu ska jag gå upp och städa mitt rum..
sedan.... :
Ansiktsmask på!
Sen blir de en låååång dusch!
Måla naglarna.
Kolla One tree hill och försöka Sova <3
bjuder på en suppperduper söt bild på mig & bästavän!


Myyys

moa åkte hem för ungefär 30 min sen och nu blir de hyra film på tv:n och bara vara allmänt lat eftersom de är skola imorgon.. Men som tur är går vi bara 10-12!

I Love You ♥

'

heeh

Just nu står moa och fixar sig och jag sitter vid datorn och har trååkigt... :/ hehehe idag händer de inte mycket alls och de blir en tidig kväll för mig eftersom imorgon är de skooola.. :(
moa<3

Måndag!

Godmorgon Alla! okej jag vakna inte nyss men jag vakna halv tolv :) Legat i soffan hela morgonen och mamma jobbar kan de bli bättre? Nyligen fixat iordning mig för mamma slutar tre och då ska hon hämta Emma i arboga så jag hänger med för då kan hon släppa av mig där så jag kan vara med moa :) Har inte mycket mer att skriva just nu, men jag bloggar senare när jag har nåågot ruuligt att skriva om :)
Ni som läser min blogg får gärna kommentera ert namn och blogg om ni har!
jag har så många läsare men knappt nåå kommentarer.. :(

!!!

inte bloggat sen i tisdags jag vet men de är för jag vart i arboga från onsdag till idag.. har inte direkt haft tid att blogga. Har haft de sjukt roligt dom dagarna jag varit i arboga. Tack alla! :) Imorgon ska jag till Köping. På Onsdag börjar skolan och från och me då kommer bloggningen på gång ordentligt igen ! Nu blir de en låång dusch för mig!
här får ni oxå LITE bilder från dagarna i arboga. !
moa ♥
Moa&Calle sttteeeeker utanför Bilisten!
Linus&Moa!

snabbt inlägg...

slagga hos syster igår till idag, blev väckt halv åtta... blev dragen i håret................ haha, men sen körde morfar hem mig till kungsör igen. kom hem runt halv 3 då hoppa jag in i duschen sen fixa jag mig och sen typ datan.. ahah nyss vart ute med hundarna, gick en kort promenad.. nu ska jag packa så sally och fanny slipper vänta på mig. bloggar ikväll!
världens bästa! <3

söndaaaag

kom typ nyss hem från jossan! Kvällen spenderades mest innevid datorn, men efter tolv gick vi ut och satte oss och snacka med tony strand, och tim herrmann :) fast jag satt mest och snacka med linus och fritte i skype. gick in tidigare än fanny och jossan eftersom min telefon dog, sen kom dom in typ 4 eller jag minns faktiskt inte :oo men skit samma, sen vakna jag runt tio eller något för fanny o jossan prata, men sen somna jag om och vakna typ halv två. Sen kom pappa o hämta mig, och nu ska jag hoppa in i duschen! :)
vi hööörs..
kanske :D
ärligt talat saknar jag dig lite.

lördag :D

just nu ligger jag på golvet i jossans rum och fanny och jossan är någonstans, typ ute i köket :D nu ska jag fortsätta ligga på golvet
hejdå!1!!1

Svar på frågestunden

Av : Sylle
Visst är jag bäst, snyggast och coolast i världen? :)
svar : nej de tycker jag inte :)
Av : Moa Englund
1. vem kramade du senast?
2. vad är det bästa du vet här i världen?
3. vad är det värsta du vet här i världen?
4. bh stolek? ;*
5. vad är det bästa med vårt lag?
6. vad är det sämsta med vårt lag?

7. högsta dröm?
8. dröm yrke? 
9. Vem är den snyggaste 97an i Arboga/kungsör (kille) ? 
10. vilken 97a i kungsör/arboga tycker du har snyggast kropp? av tjejerna! 
11. plattar du håret varje dag(om du gör det varför förstörs det inte?
12. Vem är din bästavän? 
13. är det någon/något som betyder mycket för dig o varför?
14. vad är du mest nöjd med i dit utseende & tvärtom?
15. hur tycker du att en bra vän ska vara? 
16. vilket är ditt bästa minne i sommar?
17. vilket är ditt sämsta minne i sommar?
18. vad †ycker du om mig?
Svar :
1. dig tror jag :)
2. finns mycket!
3. falska människor, som sviker ljuger och driver!
4. varierar mellan 75B & 70C :)
5. -
6. -
7. drömmer inte om något speciellt just nu, eller jo att de ska gå bra för mig i skolan :o :)
8. vetinte vill bli kirurg eller frisöör :)
9.  inte en aning, asså känner typ ingen i arboga, men i kungsör finns de liksom inga ''snygga'' killar bara söta :) så typ sötaste kille är jim tror jag :)
10. finns många med fina kroppar!
11. ja de gör jag, jo de förstörs :) men jag andvänder oftast värmeskydd.
12. jossan :)
13. min familj? För de ALLTID finns där.
14. finns inget jag är speciellt nöjd med och inte heller något jag är speciellt missnöjd med heller, kanske min längd men finns inget att göra, :)
15. en som alltid finns för än, en sånn man vågar berätta ALLT för utan att vara rädd att de ska komma ut och en som accepterar än för den man är.
16. jag vene finns mycket!
17. värmland, med mamma, pappa, anton, inger & carlos. eller ah asså de var okej ibland men oftast ville jag hem..
18. du är en helt underbar tjej som man ALLTID har roligt tillsammans med, som jag känner att jag faktiskt kan lita på och sen är du skiiiit fin! <3
Av : Cissi
är inte du & jossan vänner längre? :p
svar: jo de är vi? :)
Av : Anna Antilla
vad tycker du om mig? :) 
vad har du gjort på sommarlovet? 
Gillar du någon, och isf vem? :)
svar:
svårt att säga eftersom vi inte känner varran speciellt bra.. men du verkar vara en jätte rolig och snäll tjej, sen är du jätte söt också!
solat, badat, träffat folk och sen vart på semester. :)
nej jag gillar inte någon :)
Av : Frida Hallin
Vem var den senaste du höll på med?
4st killar du tycker är snyggast?
Är du på G med någon, eller håller du på med någon?
svar :
tobbe tror jag och de var i mars.
Isac kejllgren, andreas thåström, Linus karlsson, o ja typ Erik petersen :o
nej jag är inte på g med någon, och nej jag håller inte på me någon :)
Av : Anonym
vfr e din storsyster i köping aldrig med dej?
Svar : min stora syster i köping? :o
jag träffar henne ganska ofta så förstod inte riktigt frågan :))
Av : Tova
va tycker du om mig? :D
svar: jag tycker du är en underbart rolig coh söt tjej, som jag inte träffar så ofta men har ruskigt roligt tillsammans med när vi väl träffas, saknar dig som fan o hoppas vi ses snart!
äälskar dej ttova!<3
Av : Anonym
Har du mens?
När fick du mens?
Har du haft sex med någon ? Iaf vem?
svar:
ja jag har mens,
första mensen fick jag i början av sexan, men ''den här månadens'' fick jag igåår.
nej jag har inte haft sex!

Fredag!

ruskigt dåligt med bilder på bloggen just nu, men de är för jag inte hittar min kamera så de blir inte speciellt mycket bilder tagna, de enda som blir är väl med camen och de är oftast bara på mig, och sen har jag ju min mobil också men den kameran suger ju så de blir inga fina bilder. Men jag ska se till att leta fram min kamera imorgon när jag kommer hem, och från och med då lovar jag att de kommer mer bilder på bloggen och sen mycket mer om hälsa och mode :)
svar på frågestunden kommer snart!
hittade en sjukt gammal bild på rasmus, mig och emma! haha kommer väl ihåg de de var i bilen på väg till göteborg gick typ i 3:aaan, de var ett bra tag sen de :D

godmorgon.

vaknade halv åtta av att jag hade mensvärk, gick ner tog en alvedon och försökte sova jag låg en timme och försökte men lika ont fortfarande, då bad jag pappa värma en vetesäck till mig som jag kunde ha på magen, de gjorde så jag kunde sova 15 minuter, sen fick jag nog hade så ont så jag gick ner och duschade, ärligt talat så somnade jag i duschen.. 10 min kanske, sen gick jag upp och skulle klä på mig och då somnar jag i sängen och nu har jag precis vaknat och mensvärken är borta, men mår sjukt illa nu istället... men nu ska jag gå upp och klä på mig för jag nyss tvingat iväg pappa till ica för att han ska handla frulle till mej, asså jo vi har frukost hemma men inget jag gillar :)
inlägg utan bild...
kommer bilder från dagarna med moa och jossan sen!

Hemma!

skönt att vara hemma nu efter tre dagar borta, saknat min sääng sååå! idag blir de att sova tidigt! hehe kanske (A)
blir ett kort inlägg orkar inte skriva.. :p men nu ska jag tvinga med mamam till konsum och aaaah köpa någggot :D

2 dagar ute hos jossans mammi med moa och jossan!

imorgon åker jag hem! just nu har jag vart vaken 39 timmar och 30 minuter! somnade 5 minuter idag på dagen men vakna lika fort som jag somnat! kom hem runt halv tolv efter att vart me jossan, moa wille, chrille och erik! De sög så vi drog hem till jossan, och de andra drog hem till sig. orkar inte lägga över bilder idag så jag jag fixar de imorgon om jag orkar när jag kommer hem. nu ska jag sova eftersom de inte verkar finnas någon som är social på sms!
vi höreees imorgon sötnosar!

Frågestund!


RSS 2.0