Inget socker på vardagar från och med..

från och med imorgon ska jag sluta äta godis på vardagar. Fredag & lördagar är okej.. Men vill inte gå upp i vikt och ska börja satsa på träningen nu. Så från och med nu inget socker på vardagar. Önska mig lycka till?!


Livet suger


soffan

efter en jävligt lång och slitsam dag i värmen lägger jag mig i soffan och kollar på tv..


på g mot syster i arboga

outfit today


Jaja

Dålig på att blogga men jag FÖRSÖKER iallafall hinna blogga. Igår var jag med Wille Cornelia och vecka och bada i skillinge. Fans ingen tid att blogga. Men nu ska jag ut i solen och läsa lite och fixa mina läxor så bloggar jag senare!


Today


på g till skolan


summer


söndagar suger


ursäkta

bloggade inget igår.. Hade inte tid. Sov kvar i Eskilstuna i fredsgs och det var inte direkt tänkt att jag skulle göra det.. Men fredags dagen och kvällen var skit rolig har lärt känna så mycket nytt folk. Igår var jag med Felix och hans kompisar ett tag på förmiddagen drog sen hem sen stund och duscha sedan tillbaka till Eskilstuna för att gå på bio.. Idag blir det att typ bara plugga
Men bloggar senare!


Godnatt

sovit bort hela den här dagen någon jag verkligen ångrar... imorgon drar jag till Eskilstuna och träffar Felix och hans kompisar tror jag men vi får se hur det blir med det.. Men nu ska jag ta och försöka sova!
Puss&godnatt på alla underbara läsare.


godmorgon

på så jävla dåligt humör just nu. Att vissa människor inte fattar -.- men får hoppas på att det finns någon där ute som kan göra mig på bra humör idag.. men drar mig neråt för att läka frukost och sedan ser vad som händer idag!


godnatt

efter en lång och riktigt rolig dag slänger jag mig äntligen ner i sängen. Hoppas bara att jag vaknar på rätt sida imorgon med. För då kommer min dag bli awsome! haha fan va fult att skriva awsome, aja godnatt alla underbara människor som läser detta!


bilder från idag!

två på sally som jag tagit, och två oseriösa på mig och Sally som Josefin tagit


Just nu

drar straxt ut och fotar Sally. Vi får se hur det går. Blir det bra kommer jag nog lägga ut lite bilder.. :)

 

 


skolan suger.


on my way to school

.


snyggaste igenom bb's historia

Jimmy&marcel


min vecka!


ett sms från dig gör verkligen min dag

Slänger mig ner i soffan och njuter av min ben&jerrys. Blir nog en tidig kväll ikväll måste bara hitta mina skåpnycklar..


börjar blogga lite smått..

Eftersom sommaren inte alls är långt borta sätter jag igång lite smått med bloggandet. Får se om jag fixar en ny design snart. Men garanterar inte ett blogginlägg per dag men jag ska försöka lovar!


chacha fannys blogg jossan häääär

hahahahaa

RSS 2.0