soff mys


drar mig emot arboga

saknar er otroligt mycket'
åker till mormor&morfar och käkar lite sen går nog jag och emma och solar.

just nu.

vaknade klockan 8 utav att jag drömde en mardröm tog en kvart innan jag hade hämtat andan igen och våga sova. sen vakna jag klockan 9 utav en mardröm igen.. somnade seda om jag vaknade 11 igen utav en mardröm.. inte min dag idag.. nyss käkat lite och ska nu kolla på bigbrother..
vad som händer senare idag visar sig..

min kväll


JAG SaKNAR DIG SÅ mycket att DET GÖR ONT I HELA KROPPEN..


påsklov eller nå..

hade dans idag på idrotten annars har det inte hänt något speciellt.. ska snart dra med min lilla pappa för att köpa glass och lite mys till kvällen för händer inget speciellt ikväll, bara vara hemma tror jag.. bara höra av er om någon vill ses (:

bara jag som vill ha sommar?!


outfit


bara ett måste till sommaren!


mina hjärtan ♥


vilken levande människa köper dessa?


jag kommer aldrig sluta vänta på dig..

kom hem från skolan för en timme sen typ, inga läxor eller nå tills imorgon så idag tar jag de bara lugnt!
bloggar senare för nu har jag inget på hjärtat..

GE MIG DEHÄR NU! sjukt käär..


snart hemma hos mig <3


today

nyvaken ohhyes

morgondagens outfit

SJÄLVKLART SKA JAG HA ETT SVART LINNE UNDER.. MEN GLÖMDE :)

svar på tal

fick en fråga om vart jag gör mina collage. klicka HÄÄÄR så kommer du till sidan, men tror man måste göra sig medlem osv men det är enkelt och gratis :)

mini shopping.

Cubus
Ginatricot
Ginatricot

here i come



uusch o bläää

mår inte alls bra just nu.. mår illa har sjuukt ont i huvudet, vill bara spy på allting just nu! vill verkligen INTE vara hemma imorogn..

what i want


bigbrother

skoldagen har gått jävligt fort faktiskt.. får hoppas på att morgondagen också går lika snabbt. Och sen på onsdag ska vi på studiebesök på rekarnegymnasiet så har bara en lektion den dagen!
nu ska jag lägga mig och kolla på bigbrother, de som var igår eftersom jag inte orka kolla på deet..
puss

mot skolan!


duschen.

var ute och cykla med mamma och hundarna för en stund sen och har nyss tränat, så nu väntar duschen och sedan tv.. och min godispåse som jag verkligen förtjänar.. och för jag inte åt nå godis igår..? (a')

såja

bilderna på dehär byxorna blev inte lika bra eftersom de blev så mörka att jag var tvungen att öka ljugstyrkan.
men rätt nöjd med dom här oxå! :)

tycks??

såja nu är mina byxor helt klara! KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKER!

godnatt eller nå

sådärja nu är jag klar med allt så nu tar jag och lägger mig i sängen och sover. mår inge bra alls.. ont i hela kroppen, kallsvettas och allt snurrar. lägger mig och sover ett tag sen får vi se hur det känns när jag vaknar förhoppningsvis bättre!


gomorgon!

frågan är nu vadfan jag gör vaken halv 9?! Haha men jag ska göra klart mitt spanska brev och skriva sammanfattningen på svenska boken sen ska jag gå och sova igen..

peace out ✖✖

kom precis hem efter att ha vart på tunapark med pappa.. Blev inte så mycket grejer två tröjor ett par ljusblåa jeans och ett par blåa låga converse. Orkar inte lägga ut bild, men de kommer så småning om.
blir hemma kväll med familjen ikväll, kommer nog vara skit pigg hela kvällen/natten så är sjukt social :)

mot eskilstuna

drar mig snart emot eskilstuna med pappa för att köpa skoorr? sen får vi se vad som hände rikväll :)

såja

rensade min garderob idag, hittade ett par helt vanliga vita jeans från ginatricot som jag aldrig andvänt.
egentligen tycker jag att vita byxor inte är speciellt snyggt men klippte sönder de, och ska köpa nitar och sätta på. Så nu tycker jag att det är helt okej faktiskt :)

Godmorgon på er

somnade efter nio igår, jag och emma var själva hemma så vi gick upp och la oss eftersom både var jätte trötta.. Får se vad jag ska göra idaaag, hör av er om ni vill ses eller något ;)

helt okej fredag. i♥u


hallojjj

Kom hem från arboga för ett tag sen.. nu beger jag mig emot ekudden för att grilla med cornelia, miche fanny och alva. blir antagligen skit roligt :)  men nu ska jag packa de sista så lägger jag ut bilder när jag kommer hem eftersom kameran får följa med :)

tandläkarn

nu drar jag mig emot tandläkaren sen till skolan. efter skolan åker jag till moa en stund.
dagen igår var skit rolig träffade carro som jag inte träffat på skit länge och hade riktigt kul med tjejerna! det måste verkligen göras om snart! :)

vädret ♥

ehm ja de är 35 grader i solen :)
sjukt skönt ute! satt ute och plugga tillls nu eftersiom de låser lite och papprerna flyger ju runt då oså.. så nu ska jag sätta mig och skriva en sammanfattning om boken jag läser tills imorgon eftersom jag ska redovisa om den då, säger man så? haha aja skit samma. nu ska jag sätta fart med pluggandet så jag blir klar någongång så jag slipper sitta hela dagen.. :)
puss&hej

.

mycket med skolan nu så har inte så mycket tid över till bloggen men efter denhär veckan är jag klart med allt jag legat efter med så då kommer det bli mer bloggade. men har setat med skolarbetet hela dagen så nu förtjänar jag en låååång dusch sen ska jag lägga mig i soffan och kollla på lyckan i LA och sedan bigbrother.

damn

sittttter i soffan och försöker göra klart mina musik uppgifter som suger rent ut sagt.. imorgon ska vi på stusiebösk på eskil... sen efter skolan blir det hem och plugga på en gång mycket att göra denhär veckan men gör jag klart allt så är jag ifatt skulle vara så jävla skönt!
bloggaaar kanske senare
puss

veckans snyggingar

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DERAS FACEBOOK PROFIL


I will wait for you

glömde blogga imorse, men jag är skit trött så har ingen lust alls att blogga just nu så gör det när jag har sovit en stund och är på bättre humör.
puss&heeeej

bilden tagen igår elller? ; hHh


tråååk

åkte tilll arboga en sväng men drog hem runt 4 med moa med mig, seen dess har vi inte gjort mycke alllls.. snart ska hon klipppppppa mig eller ska man säga raka? ;)

godmorgon sötnosar


BILD INGEN SÄTT FRÅN TURKIET.
inga planer för dagen idag eller jo moa kommer men vad vi ska göra har jag ingen aning om, som sagt vill någon ses så hör av er till mig eller moa! :) Men nu ska jag plocka ögonbrynen sen ta en svääng in i duschen och börja göra mig iordning.

facebook profilbild


soffan next


Någon jag saknar.

Felix jonsson.                                                          Kevin Lindberg.
inte träffat han sen i höstas och då hade vi det           för vi inte alls träffas så mycket längre.. vill verkligen inte
riktigt kul faktiskt! :)                                                att vi glider ifrån varandra, så dags att börja umgås igen?

yees

kom nyss hem från skolan, eftersom jag inte har något att göra idaaag ska jag sätta mig och göra lite läxor sen ska jag fixa alla prov och läxflrhör jag ligger efter med nästa vecka sen är jag ifatt! så jävla sköönt. Tack för du fick mig att börja ta skolan på allvar. det behövdes verkligen. sen blir det väl mys med syster, mamma och pappa ikväll. det var riktigt länge sen. men nu ska jag ta ut min kära hund en svääng sen börja kolla lite på skolarbeterna jag har och göra!
puussss

klokaste någon sagt på länge!


JAG FATTAR INTE?

varför skriver folk ''när en kille gråter för en tjej är det äkta kärlek'' såå vadå om en tjej gråter för en kille är det inte äkta kärlek då eller?
E"¤%&¤¤#%#-2w&¤/ #"&"€@€$£@£$24


dom 10 viktigaste personerna i mitt liv.



få aldrig någon att fall om du inte är beredd att ta emot den.

nu ska jag sätta mig och försöka pluugga lite fysik tilll imorgon! Vi ska även på studie besök på st eskil på tisdag.. fick vi veta idag men har inget mer på hjärtat ssåå skriver sen!
pusss&kram

bara för jag inte har något vettigt att skriva om..

1: Dom 10 viktigaste personerna i mitt liv

2: Någon jag saknar

3: facebook profilbild.

4: Något jag älskar.

5: Dagens klädsel.

6: 5 fakta om mig själv.

7: En dag du aldrig kommer glömma.

8: Gammal och ny bild på mig själv.

9: En snygg person.

10: Msn profilbild. (skype)

11: 5 mål i livet.

12: Finaste bild du vet.

13: En bild som för mig betyder kärlek.

14: En bild som alltid får mig le.


hoppar över bb idag!

känner att jag behöver sova så tar en sväng in i duschen sen lägger mig i sängen och kollar klart på the woman och hopppas på att ha somnat innan den är slut!

LÄNKBYTE

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!

right now

nu ska jag sätta mig med min svenska uppgift som jag egentligen gjorde klart men råka kryssa ner utan att spara... sen tar jag en sväng in i duschen.
puss

right now

missade både lyckan i LA och bigbrother igår eftersom jag somnade runt halv nio.. har jag skrivit med någon efter det så var jag inte medveten om det bara så ni alla vet!
nu ska jag ta och kolla på lyckan i LA och sen bigbrother

ey, jag älskar dig bästavän <3


the boy who... <3


det går bra nu..

nu har de gått en timme och jag har inte fått någonting gjooort typ...
det här suger verkligen! men någongång måste det ju göras..

sjuuk

gick hem från skolan idag runt nio för jag inte mådde nå bra, sovit enda sedan jag kom hem och nu känne rjag mig lite piggare men inte bra.. så jag ska ta coh sätta mig och göra klart debattarikels uppgiften på svenskan så den kommer in. sen om jag orkar ska jag skriva mitt brev till spanskan sen får vi se vad jag orkar med..
nu ska jag iallafall säätta igång med debattartikeln
pusss

.

Halva skoldagen idag var vi i kyrkan.. De sög rent ut sagt.. Sen hade vi bara spanska och hemkunskap.. Nu ska jag ta och plugga lite..
Puuusss


nu slänger jag mig i soffan.


veckans snyggingar

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DERAS FACEBOOK PROFIL


.

moa drog för en halv timme sen, igår drog vi till köping och kollade på hockey, efter det drog vi till donken sedan hämta pappa mig, vedde, sundvall, moa och lassila där. När vi kom till kungsör träffa vi emir ett tag sen drog vi hem till mig och gjorde inte så myycket ;) somnade runt 7 och vakna 9.. mitt golv var täckt av popcorn... tack sundvalll..
men nu ska jag slänga mig in i duschen sedan ta tag i skolarbetet!

godmorgon

nyss duschat och ska nu fixa mig lite, sen runt 3 TROR jag det var åker jag och moa till köping för att kolla på hockey match eller nå. :)

godnatt


vad tycker ni?


just nu


hoppas helgen blir lång..

ursäkta handstilen.. skriver som en kille.. :)

right now


jeffrey campbell


helt sååld på dehär skorna.. får försöka få pappa att köpa ett par till mig.

friday


Hos mormor

Inte bloggat på ett bra tag för jag inte haft någon dator men lånar pappas mobil nu.
Hade samhälls prov idag de kändes iallafall skitbra så får hopppas på att jag får ett C.. I måndags kom det en ny kille till våran klass, tycker rätt synd om honom eftersom han är så blyg och jag vet hur jobbigt de är att byta klass och så.. Men han är iallafall skitsnäll! :)
Imorgon har jag kemi prov.. Skit svårt så får se hur det går i helgen blir de att göra klart svenska grejen sen plugga lite till optikprovet som jag har nästavecka....

Nu har jag Inge mer på hjärtat.. Puuuusss

 


Dehär var nog de äckligaste...


veckans snyggingar

Tryck på bilden för att komma till deras facebook.


Just nu


vad hände med de fina vädret?

moa drog för 20 minuter sen typ, så nu tar jag en sväng in i duschen sedan upp och stöda mitt rum.. sen kanske ta tag i lite skolarbete om jag inte hittar på något annat skojj!

bild från thailand.


kom nyss hem från köping efter att vart med Markus, Moa och Philip. Vi gjorde inte så mycket kollade på film hos Markus sen prata vi typ bara.
Ändå kul och träffa er


Chill på max



ses ikväll?


godmorgon

nyss käkat frukost så nu tar jag väl och lägger mig i soffan ett tag, sedan upp och fixa mig, träffa syster, vidare till arboga och kolla på moas match och sen iväg emot örebro! som sagt hör av er om ni vill ses ikväll!

#popcorn


fredag


första fredagen på länge som jag tillbringar hemma i soffan tillsammans med min familj! Ingen aning om vad man ska kolla på en fredag kväll, men något finns de väl att glo på. Imorgon åker jag till arboga runt halv 1 och kollar på moas match efter den drar vi till örebro får se om de följer med något hem, sen sover hon kvar hos mig i kungsör. Om någon vill ses imorgon kväll hör bara av er! :)
puss

today


BEN&JERRY´S

lyxar till de lite med glass & slänger mig ner i soffan och slår på någon bra film!
är dessutom sjukt social över sms osv så smsa på! :)

ta mig tillbaka!


RSS 2.0