vecka 17.



i'm back

såja får se hur det går, men efter att varit i stockholm är blogg insperationen på topp igen!
de visar sig hur det håller i sig..
men jag ska sluta berätta om mina dagar om jag inte gjort någon något speciellt såklart. men kommentera där nere vad ni vill läsa om.
|
|
|
|
v

BLOGG PAAUSE ✝

~ varken lust, tid eller ork till att blogg, inget kul att skriva om heller.. meningslöst att skriva om mina dagar osv för de är inte speciellt roligt att läsa eftersom de inte händer något speciellt.
HAR NI NÅGRA IDER OM VAD JAG KAN BLOGGA OM KOMMER JAG BÖRJA BLOGGA IGEN, MEN NU KOMMER ANTAGLIGEN BLOGGEN LIGGA NERE ETT BRA TAG TILLS JAG FÅR INSPERATION IGEN..
ni hittar mig på facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000425052474
instagram : ffannyk

förlåt


sorry för den dåliga uppdateringen men jag finns på instagram så följ mig där!
@ffannyk

blondin/brunett


vädret ♥

dra mig snart emot arboga, vad som händer där visar sig. innan jag ska hem ska jag iallafall upp till syster och skriva på nejlas gips.. :) haha stackars liten som har brutit benet.

.

sitter just nu uppe hos moas pappa och väntar på att moa ska komma tillbaka.. de är ungefär 2 timmar kvar en iallafall.. skit trött men vågar inte sova för då kanske inte moa kommer in, ska ska snart sätta igång och fixa mig lite kanske.
igår kväll kom kevin och jocke hem till mig, vi gjorde inget speciellt kolla lite på bb oså.. FYFAN va skönt att amandus inte åkte ut.. rösta 20 ggr.. så nu är mina pengar på min mobil slut...

gomorgon på er!

inte sovit nå bra inatt alls.. slutade med att jag fick lägga mig i min soffa för emma och hundhjäveln tog upp hela sängen och jag var rädd att om jag skulle somna skulle jag kanske mosa henne.. haha :) vaknade 7 och la mig i sängen sov en timme sen gav jag upp och gick upp. ska lägga mig och sova i en timme eller två sen duscha och fixa iordning mig.
~ jävla skit att amandus och jimmy är nominerade båda är ju awsome.. men amandus måste ju bara vara kvar...

RSS 2.0